M-design is in 1992 opgericht door Judy van der Kemp en Jan Meerman.

"Ik geniet ervan om te onderzoeken hoe ik het verhaal van ondernemers net even anders en beter vorm kan geven."

Grafisch vormgever, letterfreak en creatief brein achter talloze logo’s en huisstijlen. Geeft eerlijk advies zodat de uitstraling van een bedrijf uniek, herkenbaar én onderscheidend is.

‘Ik geniet ervan om te onderzoeken hoe ik het verhaal van ondernemers net even anders en beter vorm kan geven, zodat ze zich onderscheiden van de concurrentie. Doorvragen, onderzoeken en kijken door de ogen van de doelgroep levert een sterker ontwerp op. Met kleuren, vormen en letters werken vind ik geweldig. In onze studio en ook in mijn vrije tijd als ik schilder.’

Judy

MAAK KENNIS MET ONS

Grafisch vormgever en zeer ervaren sign-specialist. Leerde de kneepjes van het reclamevak bij diverse gerenommeerde reclamebureaus. Door zijn passie voor auto’s en motoren is hij de signing kant opgegaan. Zo kwamen zijn passie en ontwerpwerk bij elkaar.

‘Als ik bij een klant op locatie ben om wensen te bespreken, zie ik vaak het eindresultaat al voor me. Mijn doel is steeds om iets unieks te ontwerpen en vakwerk te leveren. Of het nou gaat om een reclamebord of het wrappen van een complete auto. Ik heb pas eer van mijn werk als alles klopt en de klant tevreden is. De lat ligt hoog, maar ik zou niet anders willen.’

"Ik heb pas eer van mijn werk
als alles klopt en de klant
tevreden is. De lat ligt hoog.''

Jan

CUBE BIKES is al jaren een klant van M-design. Met veel plezier werken wij mee aan de geweldige en opvallende uitstraling van de winkels. CUBE heeft kwaliteit hoog staan en dat geldt niet alleen voor de fietsen. M-design levert en monteert; kunststof letters op de gevels, borden op wanden en buitengevel en brengen meters bedrukte en onbedrukte folie aan. De compleet verschillende panden ademen dezelfde sfeer en de CUBE lijn is overal doorgezet.

Wanneer je verwacht dat M-design alleen busjes, vrachtwagens en auto’s belettert, dan heb je het toch echt mis. Max Schoenmaker van Uzin Utz, bezoekt zijn klanten per motor en wilde de uitstraling ook hier laten terugkomen. motor blauw gewrapt en zijn daarna het logo en teksten in witte folie aangebracht. Subtiel en in het oog springend. Zo is de motor een opvallende verschijning geworden die nog lang op je netvlies zal blijven ... en Uzin Utz dus ook. 

Bijzondere uitstraling winkels

Motor als reclame-object

Herkenbaar door je huisstijl

BEKIJK PROJECT

BEKIJK PROJECT

BEKIJK PROJECT

Uitgelichte Projecten

Iemand die heel goed begrijpt dat je huisstijl herkenbaar moet zijn is Marketeer Irene van Cappellen van MarketingMadame. M-design ontwerpt, adviseert en voert de huisstijl voor haar door in werkelijk al haar reclamemateriaal. Van stickers tot haar uitgegeven boek. Dat gaat natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Dat bouw je op, maar dan val je als bedrijf ook echt op. Zie je de ronde gele en blauwe vormen, dan zie je MarketingMadame.

Cube Stores

Uzin Utz

MarketingMadame

Bedankt voor je bericht. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! Groetjes, M-design

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt?

Wil je meer van ons weten of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking. Wij denken graag met je mee en maken vrijblijvend een passende offerte op voor jouw project.

- John, PNO Interim Management BV

"M-design staat voor een uniek logo, dat niet alleen bij je bedrijf en doelgroep past, maar ook bij je persoonlijkheid."

- Maja, Jongebreur Aanhuis

"Wij hebben onze bedrijfs auto laten bestickeren door M-design. Wat waren we enthousiast toen hij weer terug gebracht werd!"

- Maja Aanhuis,
Jongebreur

"Wij hebben onze bedrijfs auto laten bestickeren door M-design. Wat waren we enthousiast toen hij weer terug gebracht werd!"

- Marc de Lange

Jan en Judy zijn bijzonder, enthousiast en creatief.
 Je wordt verrast met frisse ideeën. De kwaliteit van het geleverde werk is heel goed.

- Marc de Lange

Jan en Judy zijn bijzonder enthousiast en creatief.
 Je wordt verrast met frisse ideeën. De kwaliteit van het geleverde werk is heel goed.